Buusti360 ja HeiaHeia -palvelupaketti

Hyvinvointia ja yhteishenkeä – liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset tukenasi!

Maan kattava asiantuntija- ja toimipaikkaverkosto Buusti360 yhdistyy digitaalisen HeiaHeian-palvelun avulla jatkuvaksi vaikuttavaksi hyvinvointiohjelmaksi. Asiakkaina on satoja eri toimialojen yrityksiä ja työyhteisöjä pörssiyhtiöistä pk-yrityksiin ja yksityiseltä sektorilta julkisiin toimijoihin.

Päivitä työhyvinvointi hybridiaikaan

Yhdistä Buusti360 -mittaukset, luennot ja lajikokeilut HeiaHeian digitaaliseen alustaan ja kampanjoihin. Tavoitat koko henkilöstön innostavalla ja kustannustehokkaalla tavalla vuoden jokaisena päivänä!

Buusti360 & HeiaHeia -palvelut:

Kartoitukset

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoitus.

Sovellus

HeiaHeia-sovellus jatkuvaan työhyvinvoinnin edistämiseen.

Mittaukset

Hyvinvointimittaukset hengästymättä ja hikoilematta työpaikallasi Inbody- ja Kehon kuntoindeksi® -testeillä.

Valmennukset

Työhyvinvointipäivät, lajikokeilut, luennot ja työpajat.

Palvelusi voi olla esimerkiksi

Työhyvinvointi hybridiaikaan

Aloita vaikuttava työhyvinvoinnin edistäminen kuuden kuukauden kokeilujaksolla.

Rakenna Suomen Aktiivisin Työpaikka

Rakenna Suomen Aktiivisin Työpaikka yhteistyössä HeiaHeian ja Buusti360:n kanssa. Saatte 12 kuukauden jatkuvan hyvinvointiohjelman, jolla varmistatte erinomaiset tulokset.

HeiaHeia on suosittu työyhteisöjen hyvinvointipalvelu, jolla on toteutettu tuhansia erilaisia hyvinvointiohjelmia kymmenissä eri maissa. Työpaikan oma HeiaHeia-yhteisö toimii alustana erilaisille digitaalisille hyvinvointikampanjoille sekä viestinnälle, kannustukselle ja vertaistuelle. Tutustu HeiaHeiaan tarkemmin täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Buusti360 on valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa tukea, työkaluja ja toimivia käytäntöjä hyvinvoinnin ja liikunta-aktiivisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon.  Henkilöstöliikunnan avulla lisäämme hyvinvointia, terveyttä ja työkykyä.