Työhyvinvointipäivät ja liikuntalajikokeilut

Järjestämme monipuolisia ja innostavia työhyvinvointipäiviä sekä liikuntalajikokeiluja valtakunnallisesti. Työhyvinvointipäivät vahvistavat henkilöstön ilmapiiriä ja yhteisöllisyyttä sekä kannustavat oman hyvinvoinnin edistämiseen. Jokainen liikkuu oman hyvinvointinsa mukaan.

Unohda kiire ja turha pohtiminen, miten liikuntapäivä järjestetään. Meille TYHY-päivien organisointi on iloista touhuamista ammattimaisella otteella!

Liikuntalajikokeilut luovat mukavia muistoja ja parhaimmillaan niistä voi löytyä uusi pysyvä harrastus. Parasta on, kun kokeilusta innostuu koko työyhteisö ja siitä tulee pysyvä henkeä ja kuntoa nostava osa työpaikkaliikuntaa.

Liikuntalajikokeiluissa osaavat ohjaajat innostavat löytämään uusia taitoja ja ominaisuuksia. Nämä tarinat nostavat hymyn huulille kahvipöydissä pitkänkin ajan jälkeen.

Työhyvinvointipäivät voivat sisältää liikkumisen ohella innostavia alustuksia ja ryhmävalmennuksia erilaisista aiheista, kuten

  • Painonpudotuksesta pysyvään painonhallintaan
  • Liikunta työhyvinvoinnin tukena
  • Uni ja palautuminen
  • Uusi Normipäivä -työpaja

Liikuntalajikokeiluissa on tarjolla monipuolinen lajivalikoima erilaisille liikkujille ja henkilöstöryhmille. Lajeina ovat esimerkiksi kuntonyrkkeily, juoksukoulu, pilates tai vaikka retkiluistelu. Järjestämme liikuntapäivien palvelut usein paikallisten kumppaneiden, kuten urheiluseurojen asiantuntevalla avustuksella. Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä virkistyspäivä, jossa kaikki varmasti viihtyvät!

Voit esittää rohkeasti omat toiveesi, sillä kauttamme voi järjestää lähes kaikkia työhyvinvointitoimintaan soveltuvia lajeja tai kokeiluja.

Esimerkkejä paketeista:

Yhteistyö on ylivoimaa

Paketissa on yhteistoiminnallisten ja ongelmanratkaisutehtävien tuomia haasteita ja hauskanpitoa. Tehtävissä koko ryhmän osallistuminen ratkaisee. Paketin voi toteuttaa sisällä tai ulkona.

Huom! Voit toteuttaa tämän paketin omille yhteistyökumppaneillesi esimerkiksi ottelutapahtumassa. Yhdistämällä hauskan yhdessäolon ja illan matsin saatte elämyksiä niin kentällä kuin katsomossa!

Lajikokeilu

Sähly, sulkapallo, jousiammunta ja sauvakävely ovat tutumpia lajeja, mutta asiantuntijan johdolla niistä voi nauttia uudella sykkeellä. Liikuntapäivä verkostomme kautta mahdollistaa useiden uutuslajien kuten crossfitin kokeilemisen. Lajikokeilupaketissa nautitaan porukassa pelaillen ja uusia lajeja kokeillen.

Hauskat pelit ja kisat

Paketissa on haasteita ja hauskanpitoa monissa tarkkuutta ja taitoa vaativissa lajeissa. Lajivalikoima vaihtelee hieman alueittain. Mukana on esimerkiksi laserammunta, puhallustikka, puujalat, lattiacurling, laatikkosähly, laukaisu-/heittotutka, tarkkuuspressut sekä erilaiset pöytä- ja pihapelit. Paketin voi toteuttaa sisällä tai ulkona.

Räätälöity paketti

Räätälöidään työyhteisöllenne oma paketti! Se voi olla joku valmiista paketeista höystettynä terveysliikunta- tai ravintoluennolla tai sekoitus useammasta paketista.