Henkilöstöliikunnan verkostotapaamiset

Buusti360 valtakunnallinen henkilöstöliikunnan verkosto on maksuton kehittämisfoorumi työyhteisöjen hyvinvointivastaaville. Tavoitteena on lisätä työyhteisöjen tietoisuutta ja -osaamista hyvinvoinnista sekä tarjota toimivia työkaluja henkilöstöliikunnan edistämiseen.

Henkilöstöliikunnan verkosto 28.3. - Tue keskittymiskykyä liikkumalla ja tauottamalla

Vuoden 2024 ensimmäinen henkilöstöliikunnan Buusti360-verkostotapaaminen järjestetään 28.3. klo 8:30-9:00. Valtakunnallisesti tunnustusta kerännyt aivotutkija, kasvatustieteen professori ja kirjailija Minna Huotilainen selventää tauottamisen ja liikkumisen yhteyksiä keskittymiskykyyn.

Osalla alueista on paikallisia henkilöstöliikunnan verkostotapaamisia, joihin valtakunnallinen osuus on sisällytetty. 

Osallistu etälähetykseen tästä.

Minna Huotilainen on aivotutkija ja kasvatustieteen professori Helsingin yliopistosta. Hän on tutkinut oppimista ja hyvinvointia neurotieteen näkökulmasta ja on kirjoittanut aiheesta useita helppolukuisia tietokirjoja kuten Näin aivot oppivat ja Aivot työssä yhdessä Katri Saarikiven kanssa. Huotilainen on palkittu työstään tieteellisen tiedon kansantajuistajana mm. J.V. Snellman-palkinnolla.

Aiemmat valtakunnalliset lähetykset Buusti360 Youtube-kanavalla 

21.9.2023 järjestetyssä henkilöstöliikunnan verkostotapaamisessa teemana oli ”Työergonomia”

Suositun Break Pro -taukoliikuntasovelluksen kehityksestä vastaava fysioterapeutti Janne Rajakallio kertoi tauottamisen merkityksestä ja käytännön ratkaisuista erilaisissa työtehtävissä.

Lisäksi LUT-korkeakoulujen hyvinvointikoordinaattori Tiia Tjukanov esitteli modernin Lahden kampuksen innovatiivisia työergonomiaratkaisuja.

23.3.2023 järjestetyssä valtakunnallisessa tapaamisessa teemana oli ”Aktiivista työmatkaliikkumista”.

Tilaisuus toteutettiin yhteistyössä Liikkuva Aikuinen -ohjelman kanssa, jonka asiantuntija Tanja Onatsu avasi uusimman henkilöliikennetutkimuksen tuloksia sekä erilaisia palkitsemiskäytänteitä ja työsuhde-etuja aktiivisen työmatkaliikkumisen lisäämiseksi.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Alueelliset henkilöstöliikunnan verkostotapaamiset  2024

Valtakunnallisen verkoston lisäksi järjestämme paikallistoimintaa. Alle päivitämme listattuna alueellisten henkilöstöliikunnan verkostojen tulevat tapahtuma-ajankohdat sekä linkit järjestävien alueiden sivuille. Sivuilta löydät tarvittaessa myös paikallisverkostosi yhteyshenkilön. Osa tapaamisista on sidottu osaksi valtakunnallista verkostoa.

Alueellisten vastaavien yhteystiedot löytyvät täältä. Klikkaamalla aluejärjestön nimeä, saat lisätietoa alueellisesta verkostosta.

Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan Liikunta ry:t yhteistyössä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
28.3.2024

Etelä-Suomen ja Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:t yhteistyössä
28.3.2024

Keski-Suomen Liikunta ry
8.3.2024, 19.4.2024

Kymenlaakson Liikunta ry ja Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry:t yhteistyössä
28.3.2024

Lapin Liikunta ry
28.3.2024

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry
28.3.2024

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry
28.3.2024

Liity oman alueesi Henkilöstöliikunnan verkostoon!

Voit myös liittyä oman alueesi Henkilöstöliikunnan verkostoon täyttämällä alta löytyvän lomakkeen. Liittymällä saat kutsut tuleviin paikallistapahtumiin. Liittyminen ei sido mihinkään.